Over Veldzicht

Ons verhaal

In 2018 zijn we – Henny en Arjan – na een lang gekoesterde wens, op de oude boerderij komen wonen waar alle aandacht uitging naar een stevige renovatie. Vol energie konden we na een half jaar de woning betrekken. Tijdens deze periode hebben we veel plannen gemaakt wat resulteerde in… keuzes maken.

Theeterras Veldzicht

Een gezellig koffie- en theeterras met de naam Theeterras Veldzicht werd een feit en bestaat inmiddels alweer 5 seizoenen. Samen met alle vaste gasten én fietsers op de route 5 en 80 hebben we heel wat gezellige uren op de woensdagen en zondagen. Alpaca’s vergezellen ons in het weiland waar we Meet & Greet organiseren en we lunches op afspraak verzorgen.

Beleef Veldzicht

Kortom de naam geldt voor ons hele gebied : Veldzicht, wat beloond werd met een prachtig welkomstbord, ontworpen en gemaakt door onze kinderen en geschonken door familie en vrienden.
De plannen blijven en dus ook het ‘werk’; veranderingen en aanpassingen met de daarbij behorende hekwerken en poortjes maken dat wij nog jaren vooruit kunnen om samen met alle jongelui de komende decennia er op los te fantaseren en voortdurend iets nieuws te realiseren.
Veldzicht heeft het…. Beleef Veldzicht met ons mee.

Uitbreiding!

Naast de Alpaca’s gingen nog meer wensen in vervulling; poezen en kippen die vrij rondlopen, een moestuin en de aanleg voor een voedselbos, veel rozen en diverse bloemen die het aanzicht van het terras verfraaien.

Huisjes Veldzicht

Ondertussen zijn we aan de slag gegaan met het realiseren van een vakantiehuisje waar we met veel passie een prachtig, warm en sfeervol ingerichte locatie met een rustgevend uitzicht op de Velden in de buurt de Heikant.