Huisjes Veldzicht

Veldhuisje één

Sinds augustus 2024 is ons vakantie huisje geopend! Gelegen in de landelijke omgeving van Noord-Brabant. Dit onlangs gerenoveerde pand combineert authentieke charme met modern comfort. Hoewel enkele oude kenmerken behouden zijn, geniet u van een volledig voorzien en comfortabel ingericht huisje. Met uitzicht op het weidse land met alpaca’s, een levendige achtertuin met kippen, een groen voedselbos en onze eigen boomgaard, biedt deze locatie de perfecte plek om volledig tot rust te komen. Het huisje is geheel gelijkvloers en toegankelijk voor rollator- en rolstoelgebruikers. Uw tuin met uitzicht op de wei met een gezellig zitje bieden de ideale plek om in alle rust van de landelijke omgeving te genieten. In overleg kunt u een vuurtje stoken en u bent van harte welkom bij ons kleinschalige sfeervolle theeterras. Er is een gereserveerde parkeerplaats direct bij het huisje beschikbaar. In overleg kunt u uw elektrische auto opladen.

Boeken

Boeken van ons vakantiehuisje kan via Natuurhuisje.nl. Klik op onderstaande ‘boeken’ knop om uw verblijf te reserveren! Heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Huisregelement

Door te boeken bij Huisjes Veldzicht gaat u akkoord met onze huisregels.

Ligging

Met de ligging aan fiets- en wandelroutes en het openbaar vervoer op loopafstand, bent u binnen no-time in de charmante dorpjes rondom Velp (NB), zoals de vestingsteden Grave en Ravenstein. Op 5 minuten loopafstand vindt u de lokale bakker en het prachtige Landgoed Mariëndaal, een ideale plek voor een ontspannende wandeling of een rustige picknick in de natuur. Neem een kijkje in de haven van Grave of bij Kasteel Tongelaar op nog geen half uurtje fietsen. Daarnaast zijn ook de bruisende steden ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen gemakkelijk te bereiken. Geniet onderweg van het Noord-Brabantse landschap! De omgeving van Velp (NB) biedt talloze mogelijkheden voor outdoor-activiteiten en culturele uitstapjes. Of u nu houdt van wandelen, fietsen, historische bezienswaardigheden of gewoon wilt genieten van de rust en de natuur, deze regio heeft voor ieder wat wils.
 
Ontdek wat Noord-Brabant te bieden heeft en wees welkom op ons heerlijke plekje!